Cariere
Posturi disponibile
  • Coordonator proiecte
  • Consultant în elaborarea proiectelor
  • Consultant în implementarea proiectelor
Cariere

PENCRAFT este formată dintr-o echipă tânără, bine selectată după criterii de competenţă şi motivaţie. Pentru cei care doresc o dezvoltare profesională într-un mediu performant, firma noastră de consultanţă oferă cadrul ideal pentru valorificarea potenţialului angajaţilor şi dezvoltarea capacităţilor de lucru în echipă.

Pentru a aplica pentru unul dintre posturile disponibile, vă rugăm să transmiteţi CV-ul dumneavoastră însoţit de o scrisoare de intenţie la adresa de e-mail office@pencraft.ro.

Echipa PENCRAFT este alcătuită din persoane cu potenţial de leadership, cu o gândire analitică şi creativă, oameni care pot lucra în echipă la toate nivelurile şi care sunt conduşi de integritate şi disciplină în lucru. Cei care se integrează în echipa PENCRAFT sunt oameni care împărtăşesc acelaşi set de valori: implicare, încredere, responsabilitate, respect, colaborare. Ne încurajăm echipa în dezvoltarea personală, le oferim oportunităţi de perfecţionare profesională şi de avansare în carieră, factori care motivează performanţa şi sentimentul de apartenenţă.