Consultanta
Consultanţă

Serviciile firmei PENCRAFT se adresează autorităţilor publice, agenţilor economici şi sociali care caută soluţii inovatoare pentru dezvoltarea lor, dar şi a comunităţii din care fac parte. Prin expertiză şi experienţă, oferim servicii calitative de management pentru a sprijini partenerii în încercarea lor de a face diferenţa pe piaţa pe care activează.

Elaborare de proiect

Elaborare proiect

Pe baza ideii dumneavoastră de afacere, vom cerceta sursele de finanţare în vederea selectării variantei optime, astfel încât să beneficiaţi de un prag de finanţare cât mai ridicat.

Citeşte mai mult
Management de proiect

Management de proiect

Prin prisma experienţei noastre, vă vom asista în toate activităţile de implementare a unui proiect de investiţii, având grijă ca întregul demers să respecte prevederile contractului de finanţare.

Citeşte mai mult
Consultanta achizitii publice

Consultanţă în achiziţii publice

Expertiza noastră în domeniul achiziţiilor publice este reflectată de numeroasele proiecte în care ne-am implicat. Serviciile noastre sunt dedicate autorităţilor publice şi operatorilor economici.

Citeşte mai mult
Managementul afacerilor

Managementul afacerilor

Dacă doriţi să iniţiaţi o afacere şi nu aveţi încă stabilită ideea, nu cunoaşteţi tendinţele pieţei, paşii ce trebuie urmaţi, Pencraft vă poate veni în ajutor cu un know-how foarte bine pus la punct.

Citeşte mai mult
Analize si studii

Analize şi studii

O coordonare bună a unei afaceri presupune nu doar intuiţie, ci şi date concrete. De aceea, este necesar ca atunci când se prevăd investiţii să se apeleze la analize de specialitate.

Citeşte mai mult