Despre Pencraft_site
Valorile care ne ghidează

Rolul nostru este de a oferi consultanţă în management acolo unde politicile, tehnologia, mediul de afaceri şi oamenii conlucrează pentru o dezvoltare sustenabilă a societăţii şi a nivelului de trai. Pencraft a câştigat încrederea şi respectul partenerilor de afaceri prin aplicarea unui set de principii fundamentale.

  • deschidere şi orientare către evoluţie;
  • analizăm nevoile şi cerinţele clientului
    ca punct central al întregii activităţi;
  • fiecare client este unic, fiecare contractare inedită;
  • evităm angajamentele exagerate şi onorăm promisiunile;
  • avem în vedere permanent că suntem profesionişti;
  • suntem dedicaţi performanţei.
Viziune

PENCRAFT contribuie activ la creşterea competitivităţii mediului de afaceri regional şi la îmbunătăţirea performanţelor instituţiilor publice. Viziunea noastră presupune realizarea şi promovarea de proiecte de succes la nivel naţional, care să contribuie direct la creşterea nivelului de trai şi la dezvoltarea durabilă a societăţii, în acord cu normele de calitate şi protecţie a muncii.

 

Misiune

Rolul nostru este de a oferi consultanţă în management acolo unde politicile, tehnologia, mediul de afaceri şi oamenii conlucrează pentru o dezvoltare sustenabilă a societăţii şi a nivelului de trai. Scopul nostru final este de a adăuga valoare serviciilor de consultanţă în management prin conducerea afacerilor sub semnul integrităţii şi al celor mai înalte standarde etice, ţinând cont de nevoile celor pe care îi asistăm şi ale beneficiarilor finali ai acestor proiecte. Firma noastră, aflată în continuă dezvoltare, pune la dispoziţia clienţilor competenţă şi implicare în vederea atingerii rezultatelor scontate şi a dezvoltării societăţii.