Proiecte1

Dezvoltarea serviciilor de telecomunicaţii prin POR 2007-2013

„Construirea şi dotarea tehnică a unui spaţiu pentru dezvoltarea serviciilor de telecomunicaţii oferite de SC C&E CO SRL”, oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani
Poveşti de succes

Proiectul ce presupune construirea şi dotarea unui spaţiu necesar dezvoltării serviciilor de telecomunicaţii are o valoare totală de 361.520 euro şi urmăreşte creşterea competitivităţii economice a SC C&E CO SRL în domeniul furnizării serviciilor de telecomunicaţii, cu efect pozitiv asupra calităţii acestor servicii oferite de micro-întreprindere.

PENCRAFT s-a implicat în dezvoltarea acestui proiect prin elaborarea documentaţiei de finanţare ce a primit aprobarea, în prezent proiectul aflându-se în curs de implementare, sub coordonarea consultanţilor în management de la PENCRAFT.

SC C&E CO şi-a propus să beneficieze, prin proiectul de finanţare, de construirea unui sediu propriu pentru desfăşurarea activităţii în oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani. Sediul nou înfiinţat va fi dotat cu echipamente tehnice specifice, de ultimă generaţie, cu mobilier, echipamente IT şi programe informatice.

Construirea unui sediu nou şi dotarea cu echipamente şi tehnologii performante vor conduce la eficientizarea activităţii, oferirea de servicii de telecomunicaţii de calitate superioară pentru locuitorii din aria geografică deservită.

Totodată, s-a prevăzut recrutarea unui număr de 6 persoane calificate în domeniul telecomunicaţiilor.

Impactul proiectului se va înregistra atât la nivelul serviciilor de transmisie TV, cât şi la nivelul celor de Internet (creşterea vitezei de Internet de la 1 Mbps la 6 Mbps).

Nu în ultimul rând, un mare avantaj este oferirea unui grad de confort superior angajaţilor, prin asigurarea unui spaţiu de lucru modern, în concordanţă cu cerinţele Uniunii Europene.

Echipamentele tehnologice şi IT ce urmează a fi achiziţionate:

  • echipamente specifice activităţii firmei (encoder, multiplexor, scrambler etc.);
  • licenţe sistem de operare, pachet Office şi antivirus;
  • calculatoare desktop;
  • monitoare LCD;
  • multifuncţională laser.

Prin intermediul proiectului, spaţiul va fi dotat şi cu mobilier: dulapuri tip vestiar, masă oficiu şi masă sală şedinţe, scaune pentru oficiu şi sală şedinţe, mese aparatură, birouri, scaune ergonomice, dulapuri pentru aparatură, dulap oficiu, etajere perete.