Despre Pencraft
Termeni şi Condiţii

Acest site se află în proprietatea SC PENCRAFT SRL (PENCRAFT), marcă înregistrată, care are în posesie drepturile de autor. Accesul şi utilizarea paginii web www.pencraft.ro se realizează în conformitate cu termenii şi condiţiile de mai jos.

Documentele şi informaţiile din proprietatea PENCRAFT nu pot fi comercializate, reproduse, copiate sau redistribuite fără acordul scris al SC PENCRAFT SRL, cu excepţia materialelor semnalate cu acordul de descărcare.

Acest website poate conţine informaţii, documente, imagini, logo-uri ale unor terţi care nu se află în proprietatea PENCRAFT. Acestea pot include grafică, materiale multimedia, documente, sigle, broşuri, iar preluarea şi utilizarea lor în orice fel sunt strict interzise fără acordul scris al proprietarilor. De asemenea, este interzisă utilizarea framing-ului pentru introducerea oricărui tip de conţinut al website-ului.

Este interzisă copierea, duplicarea sau reproducerea website-ului în scopuri comerciale sau în orice scop fără permisiunea scrisă a SC PENCRAFT SRL.

SC PENCRAFT SRL nu garantează veridicitatea şi valabilitatea informaţiilor preluate de la alte surse şi expuse în scopuri informative.

PENCRAFT nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru consecinţele acţiunilor efectuate de vizitatorii acestui website pe baza informaţiilor conţinute de acesta.

Acest site poate conţine link-uri către alte website-uri. PENCRAFT nu îşi asumă responsabilitatea pentru politica, funcţionalitatea, siguranţa sau calitatea adreselor web respective, şi nici pentru consecinţele accesării respectivelor link-uri.

Se acordă dreptul de utilizare a link-urilor către adresa web www.pencraft.ro doar dacă referirea nu aduce ofensă, calomnie, menţiuni false, ironie firmei SC PENCRAFT SRL, colaboratorilor săi sau serviciilor comercializate. În caz contrar, link-urile sunt strict interzise.

Nu sunt permise preluarea şi/sau utilizarea logo-ului/sloganului firmei PENCRAFT fără acordul scris al proprietarului.

Orice tentativă de fraudare a structurii sau conţinutului website-ului va fi supusă legislaţiei în vigoare.

PENCRAFT îşi rezervă dreptul de a schimba în orice moment termenii de utilizare fără a anunţa în prealabil.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: office@pencraft.ro.